Tongeren vandaag

Nieuws

Terugkeer van de Ambi.pas


Vanaf 13 september maak je opnieuw elke week kans om 2.500 ambi.pas punten of 250 euro te winnen door je aankopen te doen bij de deelnemende handelszaken. Sinds november 2020 is er door de corona geen weekwinnaar meer geweest

Marc Hoogmartens, schepen van Economie: “We hebben goed nieuws voor de geregistreerde gebruikers van de ambi.pas. Na een korte zomerstop maken ze opnieuw wekelijks kans op het winnen van 250 euro shoptegoed te besteden bij onze deelnemende handelaars. Hiermee trachten we het lokaal kopen te stimuleren. Want lokaal kopen loont immers altijd!”

Ook de parkeeractie blijft verder lopen. De klant krijgt bij elk gebruik van de ambi.pas een gratis parkeerticket van 1 uur ondergronds parkeren, zonder daarvoor punten te moeten verzilveren. Deze actie krijgt medewerking van Q-park, die een gedeelte van de kostprijs van de tickets draagt. De tickets zijn cumuleerbaar.

Wil je ook kans maken op het winnen van 250 euro? Registreer dan je ambi.pas, winkel met je ambi.pas en verzamel zo je winstkans bij elke aankoop die je doet.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame