Tongeren vandaag

Nieuws

Testresultaten voetbalwedstrijd Kesselt-Rivo Riemst

De testresultaten, na de contact tracing en testing rond voetbalwedstrijd Kesselt-Rivo Riemst vorig weekend, zijn binnen. We zitten op 14/9 op een totaal van 24 corona besmettingen in Riemst, waarvan er een 12-tal gelinkt aan de wedstrijd. De besmettingen, woonachtig in de naburige gemeenten,(o.a. Tongeren) zijn niet opgenomen in deze cijfers. Er zijn in Riemst 4 positieve gevallen bijgekomen dit weekend. Dit na het testen van een 70-tal hoog risicocontacten en huisgenoten van de besmette voetbalspelers.

Preventief blijven de douche-faciliteiten van de sportinfrastructuur in Riemst gesloten. Aan de sportclubs wordt met aandrang gevraagd om hun douche-infrastructuur tot nader order niet te gebruiken.

Burgemeester Mark Vos: “We doen een oproep om de quarantainevoorschriften ook effectief strikt op te volgen. Bij een positief testresultaat blijf je 7 dagen in quarantaine. Bij een negatief testresultaat blijf je 14 dagen in quarantaine – na 9 dagen kan er opnieuw getest worden. Wees eerlijk wanneer je gecontacteerd wordt door een contact tracer, enkel samen kunnen we de besmetting indijken. ”

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame