Tongeren vandaag

Nieuws

Theater MoMeNT in de Velinx

THEATER

Brain Freeze – Tim Oelbrandt

Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties met livemuziek van Lili Grace.

Tijdens ‘Brain Freeze’ zit je voortdurend op het puntje van je stoel. Tim leest je diepste gedachten, hij manipuleert de vrije wil en downloadt zomaar je herinneringen. Zelfs die zijn niet veilig met hem in de buurt. Gecreëerd voor volwassenen, maar ook geschikt voor oudere kinderen (12+) met affiniteit voor magie en goochelen.

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken?

Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties met livemuziek van Lili Grace.

Tijdens ‘Brain Freeze’ zit je voortdurend op het puntje van je stoel. Tim leest je diepste gedachten, hij manipuleert de vrije wil en downloadt zomaar je herinneringen. Zelfs die zijn niet veilig met hem in de buurt. Maak dit mee, je gelooft je eigen ogen niet!

Gecreëerd voor volwassenen, maar ook geschikt voor oudere kinderen (12+) met affiniteit voor magie en goochelen.


vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus om 20u

cc De VELINX - 10 euro

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame