Tongeren vandaag

Nieuws

Tongeren en Bilzen samen naar de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent!

De toeristische diensten van Tongeren en Bilzen nemen  jaarlijks deel aan verschillende workshops en beurzen. Van 23 t.e.m. 25 maart hebben ze voor het eerst een gezamenlijke stand op een publieksbeurs: de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent, een populaire publieksbeurs die zich voornamelijk tot  vrouwen richt en kan rekenen op meer dan 40.000 bezoekers. 

Schepen Marc Hoogmartens: “Het is de eerste keer dat Toerisme Tongeren samen met de toeristische dienst van Bilzen een beursstand zal invullen. Via deze samenwerking wensen beide steden  zich te profileren als een sterke vakantiebestemming die tal van mogelijkheden biedt. Tongeren en Bilzen  sloegen de handen in elkaar en werkten een origineel concept uit om de bezoekers van de beurs hartelijk te ontvangen en zo goed mogelijk te informeren over alles wat onze regio te bieden heeft.”

Schepen Guy Swennen : “Klopt, Tongeren en Bilzen blijven  inzetten op (internationale) beurswerking om zoveel mogelijk potentiële toeristen te bereiken. Onze toeristische diensten geloven bovendien sterk in de kracht om mensen face-to-face te informeren en het aanbod uit de regio persoonlijk te promoten. We kozen voor de Goed Gevoel Ladies Fair omdat deze beurs zich richt op vrouwen. En laat het nu net de vrouw zijn die een belangrijke rol speelt in het keuzeproces van de vakantiebestemming.”

Check de volgende promocode! Hiermee kan je zowel op de website van de beurs (http://www.goedgevoelladiesfair.be/nl ) als ter plaatse een toegangsticket kopen voor 10€ i.p.v. de basisprijs van 15€.

PROMOCODE: MK1801867149

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame