Tongeren vandaag

Nieuws

Tongeren zet lokale ondernemers in de schijnwerpers met eerste editie van de Tungri Awards

Op 24 oktober vindt de eerste editie van de Tungri Awards plaats in CC De Velinx. Met dit initiatief wil de stad Tongeren lokale ondernemers in de schijnwerpers zetten en hen huldigen voor hun werk en inzet.

"Bij deze eerste editie worden awards uitgereikt in 4 categorieën: Tongers Bedrijf, Tongerse Handelszaak, Tongerse Horecazaak en Ondernemer van het Jaar.
Ondernemingen en ondernemers uit Tongeren kunnen zichzelf of anderen nomineren tot 31 juli middernacht via www.tongeren.be/tungriawards,"
zegt Krijn Henrotte, schepen van Economie.

De winnaars worden gekozen door een jury van externe deskundigen uit verschillende economische sectoren. De Ondernemer van het Jaar wordt daarnaast ook bepaald door een online stemming. Hierbij kunnen mensen stemmen op drie door de jury genomineerde kandidaten.

Patrick Dewael, burgemeester: "De Tungri Awards zijn een uitbreiding van de voormalige Tongerse Climate Award, die zich richtte op ondernemers met projecten die een positieve impact hebben op klimaat, natuur, mobiliteit, energie en afvalbeheer. Na 3 edities van de Climate Award hebben we besloten het initiatief breder open te trekken naar meerdere categorieën, waarbij klimaat nog steeds een onderdeel blijft."

Met de Tungri Awards wil Tongeren zijn rol als centrum voor divers ondernemerschap benadrukken.

Voor meer informatie, bezoek www.tongeren.be/tungriawards.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame