Tongeren vandaag

Nieuws

Tongerse Inez neemt deel aan Top Model International

De Tongerse Inez Dusaert (20) dit weekend naar Parijs om deel te nemen aan de verkiezing van 'Top Model International'. De finale vindt plaats in de Lido op de Champs-Elysées.

Inez volgt een opleiding 'Maatschappelijk Werker' aan de PXL in Hasselt. Ze houdt van paardrijden en fitnessen. Inez is heel toevallig in contact gekomen met deze wedstrijd, door een flyer op de toonbank van een Tongerse boetiek.... Ze was op zoek naar een studentenjob als hostess. Inez heeft al eerder deelgenomen aan een fotoshoot en een modeshow.

Deze wedstrijd bestaat al 15 jaar onder de naam "Top Model België",. De voorrondes zijn vorig jaar gestart met 6.000 kandidaten. Er zijn 3 verschillende categorieën: Model Foto / Mannequin / Topwomen
De repetities zijn doorgegaan in Mons. De halve finale van 'Top Model Belgium 2020' vond plaats op 27 april in Schelle. Die show bestond uit een vijftiental passages op de catwalk. Op het einde van de avond werden 8 finalistes aangekondigd die rechtstreeks doorstoten naar de finale van Top Model International 2020 op 19 januari 2020 in de Lido in Parijs dankzij hun hoge score in de sms-voting.

Inez vertrekt zaterdag al naar Parijs. Haar familie volgt de zondag. Naast repeteren wacht de kandidaten ook een diner in een boot op de Seine. Zondag moeten ze tweemaal defileren voor een jury: in badpak en in avondkledij. Deze competitie staat open voor meisjes en jongens van 16 tot 30 jaar. De winnaars worden beloond met een prijzenpakket van meer dan 100.000 euro, naast geschenken wacht ook een contract met een bekend Frans mode-agentschap en fotoshoots in Las Vegas of Punta Cana.

Voor de finale worden talrijke beroemdheden verwacht. De jury bestaat uit: Satya Oblette, Adriana Sklenarikova - Karembeu, Maëva Coucke en Elodie Frégé.


Wie Inez wil steunen voor de Publieksprijs kan deze sms versturen naar 6659 : TMI 89
Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame