Tongeren vandaag

Nieuws

Tongerse Salina is finaliste Miss Wellness Beauty 2020

Salina Destordeur (28) is finaliste Miss Wellness Beauty 2020. Zij is één van de 18 kandidates die op 28 november werden voorgesteld in salons De Groene Jager in Brasschaat.

Het startschot werd gegeven door Dave Ghysels, de mediatrainer van de organisatie. Hij stelde het Miss Wellness Beauty team (het nationaal comité) voor dat voor de 10de maal de organisatie op zich neemt. Zes maanden lang zullen er diverse workshops en trainingen worden gegeven, worden fotoshoots georganiseerd en als slagroom op de taart is er de reis naar het buitenland.

Van de 81 inschrijvingen werden uiteindelijk 18 kandidates weerhouden. De finale vindt plaats op 26 april.
De nieuwe Miss Wellness Beauty wordt verwend met een gigantisch prijzenpakket en zal een jaar lang de nieuwe vertegenwoordigster van de sector zijn. De winnares mag een jaar lang het gezicht zijn van het merk 'Utsukusy'.
"In die zin is deze verkiezing dan ook geen klassieke Missverkiezing maar eerder een “ambassadrice verkiezing”, weet Salina. Zij is één van de 5 Limburgse kandidates. De anderen zijn afkomstig uit Diepenbeek, Riemst, Sint-Truiden,en Zonhoven.
Om mogen deel te nemen, moet je een link hebben met de beauty sector. Salina baat een kapsalon en een schoonheidsinstituut uit (Koninksemsteenweg).

https://www.facebook.com/Finaliste-Miss-Wellness-B...


Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame