Tongeren vandaag

Nieuws

Tweede jobbeurs Unizo

Jobstudentenbeurs in Tongeren trekt bijna 200 Studenten

Gisteren organiseerde UNIZO Tongeren met trots de tweede editie van de Jobstudentenbeurs in cc. de Velinx. Het evenement was een groot succes met bijna 200 enthousiaste studenten die deelnamen en actief op zoek waren naar weekend-, avond- en vakantiejobs. De beurs bood een uitstekende gelegenheid voor lokale bedrijven om in contact te komen met jong talent uit de regio.

"We zijn verheugd dat bijna 200 studenten hebben deelgenomen aan onze Jobstudentenbeurs," zegt Dries Vrancken, voorzitter van UNIZO Tongeren. "Deelnemende bedrijven lieten weten tientallen kandidaturen te hebben verzameld, ook van bedrijven uit de vorige editie kregen we alleen maar positieve feedback. Via een enquĂȘte aan de studenten hebben we waardevolle data verzameld die we kunnen gebruiken om onze toekomstige edities verder te optimaliseren. We zijn ambitieus en starten weldra al de voorbereidingen voor de volgende editie in 2025."

De Jobstudentenbeurs werd ook ondersteund door de stad Tongeren, met burgemeester Patrick Dewael en schepen van economie Krijn Henrotte die het belang van dergelijke initiatieven voor de lokale economie benadrukten.

Burgemeester Patrick Dewael: "De Jobstudentenbeurs in Tongeren laat zien dat we echt om onze jongeren en lokale economie geven. Bijna 200 studenten waren op zoek naar kansen, en dat is het resultaat van onze samenwerking. Laten we blijven investeren in onze jongeren en hun toekomst."

"Als schepen van Economie ben ik blij om te zien hoe de Jobstudentenbeurs de lokale arbeidsmarkt verlevendigt. Het is een plek waar talent en kansen samenkomen, en het laat zien dat Tongeren een bruisende plek is voor jonge professionals," besluit Krijn Henrotte.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame