Tongeren vandaag

Nieuws

Unieke proclamatie bij Viio

In de Viio-humaniora (Rode Kruislaan) wordt de proclamatie ook aangepast door corona. Geen galabal, maar een live-stream vanuit de sporthal zodat ouders en familie toch erbij kunnen zijn

De proclamaties vinden vandaag plaats om 10u, 12u, 13u30, 15u en tenslotte om 16u30


Voor de laatstejaars is een rode loper uitgerold naar de sporthal.


De Don Chrysostomosband zorgt voor de muzikale omlijsting.


"Door corona kunnen we geen receptie aanbieden, maar de leerlingen krijgen een goodiebag met drank en versnaperingen om thuis te vieren samen met hun familie", weet directeur Guy Voets.
"Er is ook een fotowedstrijd aan gekoppeld: de leerlingen mogen een foto insturen van het thuisfeestje. De winnaar krijgt een barbecue t.w.v. 100 euro".

Directeur Alain Langenacken zorgde voor een korte bezinning: "Het leven is een wildernis vol kruispunten. Iedereen moet keuzes maken in het leven".

Directeur Guy Voets zorgde voor de verwelkoming: "Jullie zien er stralend uit, maar het is dan ook jullie moment waarop jullie inzet beloond wordt. Het was een fijn jaar met mooie vriendschap. Het was een bijzonder laatste jaar waarin jullie les moesten volgen via afstandsonderwijs. De reis naar Praag en Barcelona zijn weggevallen, net zoals het galabal. Vandaag verlaten jullie Viio als gediplomeerden".


Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame