Tongeren vandaag

Nieuws

Verkeerscontrole van vrijdag: 4 druggebruikers betrapt

Vrijdagnamiddag werden er door de verkeersdienst van de lokale politie vier rijbewijzen voor 15 dagen ingetrokken wegens positieve speekseltesten:
Een van de bestuurders reed door het oranje verkeerslicht terwijl hij gemakkelijk kon stoppen. Bij de controle bleek de keuring verlopen en testte hij positief op cocaïne.
De tweede bestuurder deed een zeer gevaarlijk inhaalmanoeuvre en werd aan de kant gezet. Bij controle bleek hij voorwaarden te hebben op zijn rijbewijs. Hij testte ook positief op cocaïne.
Een andere bestuurder trok de aandacht omwille van de vlotte rijstijl. De rotonde aan de Maastrichtersteenweg werd bijna rechtdoor genomen. Ook hij testte positief op cocaïne en had ook teveel gedronken.
De laatste bestuurder werd voor een controle uit het verkeer gehaald. Hij vertoonde ook meerdere tekenen van recent drugsgebruik. Hij testte positief voor cannabis. Bijkomend werd er nog een voertuig in beslag genomen. De bestuurder weigerde aan de ploeg zijn rijbewijs en boorddocumenten te tonen. Het voertuig werd dan in beslag genomen tot de man de documenten en het rijbewijs komt laten zien op het commissariaat.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame