Tongeren vandaag

Nieuws

Verschillende aanhoudingen door politie

"Zaterdag 10 april werd een man gearresteerd die verdacht wordt van een inbraak op 25 maart in een dierenartsenpraktijk op de Luikersteenweg te Tongeren. De man stond geseind voor de feiten en liep bij een controle in Voeren tegen de lamp. Hij werd voor verhoor overgebracht naar de politiezone Tongeren-Herstappe. De man, die in Verviers verblijft, komt ook in aanmerking voor een poging tot inbraak in een tankstation en een bloemenzaak op de Maastrichtersteenweg in dezelfde periode.

Na verhoor werd de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren en aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet door de lokale recherche van Tongeren.

Eerder deze week werden nog 3 jonge mannen gearresteerd. Zij worden ervan verdacht een inbraak te hebben gepleegd op een tegelhandel op de Luikersteenweg te Tongeren op 2 maart. Daar werd toen de kluis gestolen. Even voordien hadden de mannen ook al gepoogd om in te breken in een woning in Bolder-RIEMST. De verdachten zijn gevlucht toen ze opgemerkt werden door de bewoner.

De 3 mannen werden na arrestatie in Charleroi voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren en aangehouden. Het onderzoek loopt verder."

Guy DUCHATEAU, 1ste Commissaris van Politie

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame

Copyright © 2024 Tongeren Vandaag