Tongeren vandaag

Nieuws

Versierde Dijk

De bewoners van de Dijk hebben de voorbije 7 jaar activiteiten georganiseerd om de straatversiering voor de Kroning te bekostigen. Het resultaat in een ware 'Kroningsstraat' met vlaggenmasten,verlichte staanders met bloemen en als pronkstuk een vijver met fontein.
Voorzitter Nico Vanherck stond te blinken tijdens de kroningsreceptie en de aanwezigen werden verwend met drank en gebakjes: "De 68 gezinnen hebben niets moeten bijdragen voor de versiering. Ze werden beloond met gratis inkomkaarten voor het avondspel. Alles werd bekostigd dankzij onze Halloween, rommelmarkt en straatbarbecue.
Naast de buurtbewoners waren ook het stadsbestuur en het kroningscomité uitgenodigd. "Hier gebeuren regelmatig kleine mirakels. De bewoners geven telkens het beste van zichzelf. Dit is vrijwilligerswerk in zuivere betekenis", zei de burgemeester. Ook voorzitter Georges Willemaers was vol lof: "De Dijk betekent voor ons: de randen van de stad. Jullie zorgen ook nog eens voor de opvang van de rolstoelgebruikers tijdens de processies".
Nico bedacht het kroningscomité met een cheque t.w.v. 350 euro!

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame