Tongeren vandaag

Nieuws

VIIO Tongeren-Borgloon steunt lokale economieDe viio-scholengemeenschap Tongeren-Borgloon schenkt haar voltallig personeel een “Lokaaltje”.

Lokaaltjes zijn producten van bij handelaars en producenten uit Haspengouw samen verpakt als een lokaal geschenkje.
Met deze aankoop van 350 pakketjes als eindejaarsgeschenk voor het personeel steekt de viio scholengemeenschap de lokale economie een hart onder de riem.

“Tijdens deze periode van het jaar krijgt het viio personeel ieder jaar een eindejaarsgeschenk. We waren nog op zoek naar het ideale geschenkje toen we het initiatief van Unizo Tongeren opmerkten op sociale media en in de lokale pers,” vertelt Els Gielen, technisch adviseur-coördinator van viio.

“Het is een prachtig initiatief om de lokale handel een duwtje in de rug te geven. Het is erg mooi dat dit soort positieve initiatieven het daglicht zien in deze moeilijke COVID19-tijden. We zijn blij dat we als scholengroep dit project kunnen ondersteunen,” gaat Guido Bijnens, algemeen directeur van viio, verder.

Benny Thonon, voorzitter van Unizo Tongeren, kwam persoonlijk zijn dank betuigen aan de viio directie. “Door lokaal te kopen steun je niet alleen lokale ondernemers maar ook onze eigen economie. Winkelhieren is vandaag de dag belangrijker geworden dan ooit. Dat het voltallige viio personeel nu een Lokaaltje ontvangt, is een mooie ondersteuning van onze boodschap, bedankt viio!’

Je kan zelf ook online een Lokaaltje kopen. Via een eenvoudige betaalmodule rekent u online af en vervolgens worden de pakketten op het gewenste adres afgeleverd, volledig contactloos en dus coronaproof! Je vindt Lokaatje.be terug op Facebook, Instagram en natuurlijk op www.lokaaltje.be
Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame