Tongeren vandaag

Nieuws

Week van de stenen winkel

Van 13 t.e.m. 19 mei is het de Week van de stenen winkel. 

Deze week doen  lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen.
Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan.

Doe van 13 tot en met 19 mei het volgende...

  • Koop in de week van 13 tot en met 19 mei 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).
  • Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op deze pagina en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.
Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame