Tongeren vandaag

Nieuws

Weekend van de Klant

UNIZO Tongeren viert zijn klanten met een lokale attentie

In het weekend van 3 en 4 oktober organiseren UNIZO en Comeos het jaarlijkse Weekend van de Klant. Als lokale afdeling maakt UNIZO Tongeren van de gelegenheid gebruik om leden-handelaars te bedanken.

“In deze bizarre tijd hebben ook onze lokale ondernemers het niet gemakkelijk. Overleven wordt voor sommigen een harde strijd, ondanks de steunmaatregelen die mede dankzij UNIZO gerealiseerd werden”, aldus Benny Thonon, voorzitter van UNIZO Tongeren. “We willen dan ook alle lokale handelaars bedanken voor hun inzet, creativiteit en bijdrage aan de samenleving en de lokale economie. Voor en tijdens het Weekend van de Klant bezoeken we persoonlijk onze leden uit de retailsector om hen een presentje te overhandigen. Onze niet-retail leden laten we uiteraard niet in de kou staan: door een kort mailtje aan benny@unizotongeren.be bezorgen we ook hen een kleine attentie.”

Zaterdag 3 oktober, tijdens het shopweekend van het jaar, kan je alvast een delegatie van UNIZO Tongeren terugvinden in het kernwinkelgebied waar de handelaars bezocht worden om hen te bedanken om dagelijks in de bres te springen voor hun klanten.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame

Copyright © 2024 Tongeren Vandaag