Tongeren vandaag

Nieuws

Weer schommelen op de Veemarkt

De zomer is weer in volle gang en dat betekent gezelligheid in Tongeren! Ook dit jaar heeft de stad opnieuw een schommelconstructie geplaatst op de Veemarkt. Vorig jaar was dit al een groot succes en de Tongenaren kunnen ook dit jaar weer genieten van deze speelse en sfeervolle toevoeging aan hun stad.

De Veemarkt blijft de plek om te ontspannen en te genieten van de zomer. De schommelconstructie is voorzien van verlichting, hangstoelen, hangmatten en decoraties, waardoor het niet alleen leuk is om op te schommelen, maar ook een echte blikvanger vormt in het stadscentrum.

Net als vorig jaar is de constructie gemaakt van duurzame materialen en ontworpen door het Tongerse bedrijf Vakwerk. Deze artistieke en kunstzinnige installatie biedt een frisse en unieke toevoeging aan het straatbeeld, ver weg van het traditionele straatmeubilair.

Kom dus zeker eens langs op de Veemarkt en ervaar zelf de gezelligheid en het plezier dat de schommelconstructie met zich meebrengt. De constructie blijft staat tot eind augustus, dus genoeg tijd om ervan te genieten!

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame