Tongeren vandaag

Nieuws

Winnaars TikTok-wedstrijd

Tijdens de kerstvakantie organiseerde de Stad een TikTok-wedstrijd om jongeren uit hun zetel te krijgen. Deelnemen kon t.e.m. zondag 3 januari .

De jongeren dienden een TikTok- of een ander soort filmpje te maken op hun favoriete plek in Tongeren.

Uit de talrijke inzendingen op Instagram of Facebook met daarbij de hashtag #jeugdtongeren koos het stadsbestuur 3 filmpjes. De winnaars werden namiddag beloond met een goodiebag t.w.v. 50 euro. .
- Laura Steps ging samen met haar vriendin Kaat Vanormelingen op pad langs de Jeker op De Motten (foto)
- Anne Liesens koos voor het Stadhuis
- Nine Terwingen trok naar het Begeinhof

Patrick Dewael, burgemeester:“Samenkomen met vrienden zat er de afgelopen kerstvakantie helaas niet in. Ondanks alle beperkingen hebben we toch, weliswaar op een andere manier, kunnen genieten van de feestdagen. Tongeren is een mooie stad met heel wat prachtige plekjes. Dat bewezen de ingezonden filmpjes nogmaals. De jeugd uit hun luie zetel krijgen was ons doel. Hierin zijn we alvast geslaagd!”

“Niet enkel individuen maar bijvoorbeeld ook de leden van KSA St-Jan doorkruisten onze stad om hun leukste plekjes te delen op sociale media. Uit de verschillende inzendingen roepen we 3 filmpjes uit tot winnaar. Elk van hen krijgt een goodiebag ter waarde van 50 euro. Met hierin allerlei gadgets zoals een strandbal, opplooibare frisbee, gezelschapsspel (aangeboden door Toerisme Tongeren), mondmaskers van Tongerse graffitiartiest Flipka en cadeaubonnen te besteden bij de Tongerse handelaars”, besluit An Christiaens, schepen van Jeugd.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame